Kooiman
Vragen? Bel Bert!
+31 (0)6-53 40 36 05 +31 (0)6-53 40 36 05

Dit zijn wij

Bert Kooiman

Bert is een gedreven specialist die meer dan 25 jaar ervaring heeft op het gebied van HR. Bij zowel nationaal als internationaal opererende bedrijven in de profit- en non-profitsector. En zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Bert adviseert u niet alleen graag over het bedenken en ontwerpen van HR-concepten en systemen, hij helpt u ook bij de implementatie en praktische uitvoering hiervan. Daarnaast is Bert geregistreerd Arbeidsdeskundige. Een waardevolle aanvulling op zijn jaren ervaring in het HR-vak. Zijn benadering is pragmatisch en nuchter en laat zich omschrijven als: effectief, to the point, gericht op het einddoel zonder de mens uit het oog te verliezen.

Bert draagt op verschillende manieren bij aan de samenleving. In de vorm van giften, kennisoverdracht, het aanbieden van diensten en vrijwilligerswerk. Zo is hij actief als coach in de stichting Toeter en Joepies. Benieuwd? Neem een kijkje op toeterjoepies.nl.

Bert Kooiman Bert Kooiman
Bert Kooiman
‘Een onderneming staat nooit op zichzelf. Je bent onderdeel van je omgeving, samen maken we die leefbaar.’
Bert Kooiman

André Joosten

André is al meer dan 25 jaar bedrijfsarts. Hij startte zijn carrière bij diverse arbodiensten en werd  Hoofd Arbozorg van de AVR. Vanaf 2003 is hij als zelfstandig bedrijfsarts werkzaam voor verschillende bedrijven in de regio en daarbuiten. Bij afwezigheid van André wordt hij vervangen door een collega bedrijfsarts. Daarnaast is hij ook kunstschilder.

De verzuimbegeleiding, spreekuren van de bedrijfsarts en gezondheidskundige onderzoeken van André vinden plaats in Hardinxveld-Giessendam. Het is zelfs mogelijk om bij de medewerkers thuis af te spreken. En u betaalt geen aansluitkosten, dus: geen verzuim, geen kosten!

André Joosten
‘Integer werken met plezier, met gevoel voor de business denken wij als professionals met onze klanten mee in oplossingen.’
André Joosten
Bert Kooiman

Bert Kooiman

‘Uw personeel is uw grootste kapitaal. Daar wilt u goed voor zorgen. Ik ben u graag projectmatig van dienst bij alle soorten personeelsvraagstukken. Van advies tot operationele ondersteuning bij de uitvoering en implementatie van diverse personeelsinstrumenten. Afhankelijk van uw vraagstelling werk ik op projectbasis een vast aantal uren per week of per periode. Dus geen langlopende contracten, abonnementen of minimale afname aan uren. U betaalt alleen voor de oplossing waar u behoefte aan heeft. Op welk HR-gebied dan ook. En als het nodig is schakel ik betrouwbare aanvullende specialisten in uit mijn uitgebreide netwerk. Bijvoorbeeld als het gaat om arbeidsrecht, pensioenvoorzieningen, assessments, . Zo krijgt u één aanspreekpunt en toch alle benodigde specialistische kennis. Pragmatisch en nuchter.’


Bert Kooiman Bert Kooiman
André Joosten

André Joosten

‘Zoekt u een Arbodienst? Een partner in integraal gezondheidsmanagement? Wilt u inzetten op gedragsverandering rond gezondheid en verzuim? Gewoon & Betrokken Arbodienst is hét alternatief voor traditionele arbodienstverlening voor het midden- en kleinbedrijf. Traditionele arbodiensten hebben geen belang bij een laag verzuim, verzuim is immers hun werk. Gewoon & Betrokken Arbodienst draait dit juist om. Onze inzet leidt tot meetbaar rendement, voor zowel medewerkers als de organisatie waarvoor zij werkzaam zijn. Met de juiste aanpak kan het negatieve effect van arbeidsverzuim structureel omlaag. In iedere branche en in elke organisatie. Zo zijn we uw partner in integraal gezondheidsmanagement. Met advies en ondersteuning bij alle aspecten rondom gezondheid en verzuim in uw organisatie.’


Bezig met laden... Bezig met laden...

RECENSIES

“Bij Branderij Joost draait alles om onze traditioneel gebrande koffie en vers gebrande nootjes. Maar dat kan alleen met gezonde werknemers. Er moest daarom gewerkt worden aan een goed personeelsbeleid en zo kwamen we terecht bij Kooiman HR. Bert hielp ons met onze HR-vraagstukken, verzuimbegeleiding én trainingen in het kader van de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Hij is een echte vakidioot, zeer flexibel, laat nooit lang op zich wachten en dacht continu mee in de context van onze onderneming. We hebben dan ook veel vertrouwen in de oplossingen die nu worden aangebracht.”

Harald Weitering, Directeur
Branderij Joost BV

“Wij zijn expert in het aanbieden van groene oplossingen, Kooiman HR is expert in het aanbieden van HR-oplossingen. Met een fijne samenwerking tot gevolg. Bert is een vakkundig HR-specialist doortastend en vraagbaak voor onze HR-(arbeidsrechtelijke)vraagstukken. Ook op het gebied van wet en regelgeving kunnen we altijd bij hem terecht. Hij denkt uitstekend mee over onze uitdagingen en wij hebben vertrouwen in de aangedragen oplossingen en adviezen.”

Myra Waegemakers, Hoofd Personeelszaken
Van der Tol Groep BV

“We zochten ondersteuning bij het vormgeven van het HR-beleid binnen de Nationale Bomenbank Groep. Op zowel strategisch als operationeel niveau. Bert hielp ons hierbij uitstekend, ook met trainingen in het kader van de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers en verzuimbegeleiding. Bert is allround HR-specialist, professioneel en flexibel. Hij biedt echt maatwerk en denkt uitstekend mee met onze wensen en uitdagingen. Daar kunnen we mee vooruit!”

Pieter-Jan de Winter, Directeur eigenaar
Nationale Bomenbank Groep BV

WIJ WERKEN VOOR

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang