Kooiman
Vragen? Bel Bert!
+31 (0)6-53 40 36 05 +31 (0)6-53 40 36 05
Training & coaching

Training & coaching

Wilt u werken met het eigen regiemodel op verzuimbegeleiding? Wij bieden verzuimbegeleiders en medewerkers trainingen preventie- en verzuimmanagement aan. Hiermee kunt u of uw medewerker goed aan de slag. 

Preventie & verzuimmanagement
In de training preventie & verzuimmanagement voor verzuimbegeleiders gaan we in op de wet- en regelgeving rondom verzuim. Daarnaast leren de verzuimbegeleiders binnen uw organisatie hoe zij gesprekken voeren met (verzuimende) medewerkers. Deze training organiseren wij  voor de leidinggevenden en ook voor uw medewerkers  binnen uw organisatie. Iedere organisatie is anders, daarom worden de trainingen op maat ontwikkeld.

Opzet van de training
De training is interactief en in groepsverband. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij actief deelnemen en hun mening en ervaringen delen met de groep. Dit doen we om van elkaar te kunnen leren. De training vindt plaats in een veilige omgeving, zodat er met positieve feedback van de trainer gewerkt kan worden aan een optimale beheersing van verzuim.

Coaching
Het kan voorkomen dat een medewerker ‘vastzit’ en een duwtje in de rug nodig heeft om met de juiste energie (weer) aan het werk te gaan. Omdat u als werkgever dicht op het werk zit, kan het helpen om hier een onafhankelijke coach bij in te schakelen. Ook nieuwe of onervaren medewerkers kunnen baat hebben bij coaching.

Goede coaching helpt het verzuim binnen uw organisatie te verlagen. Het is een uitstekende manier om medewerkers te stimuleren, doelen te formuleren en nieuwe vaardigheden aan te leren om de persoonlijke effectiviteit te vergroten.

DIT ZIJN WIJ

Bert Kooiman

Bert Kooiman

‘Uw personeel is uw grootste kapitaal. Daar wilt u goed voor zorgen. Ik ben u graag projectmatig van dienst bij alle soorten personeelsvraagstukken. Van advies tot operationele ondersteuning bij de uitvoering en implementatie van diverse personeelsinstrumenten. Afhankelijk van uw vraagstelling werk ik op projectbasis een vast aantal uren per week of per periode. Dus geen langlopende contracten, abonnementen of minimale afname aan uren. U betaalt alleen voor de oplossing waar u behoefte aan heeft. Op welk HR-gebied dan ook. En als het nodig is schakel ik betrouwbare aanvullende specialisten in uit mijn uitgebreide netwerk. Bijvoorbeeld als het gaat om arbeidsrecht, pensioenvoorzieningen, assessments, . Zo krijgt u één aanspreekpunt en toch alle benodigde specialistische kennis. Pragmatisch en nuchter.’


Bert Kooiman Bert Kooiman
André Joosten

André Joosten

‘Zoekt u een Arbodienst? Een partner in integraal gezondheidsmanagement? Wilt u inzetten op gedragsverandering rond gezondheid en verzuim? Gewoon & Betrokken Arbodienst is hét alternatief voor traditionele arbodienstverlening voor het midden- en kleinbedrijf. Traditionele arbodiensten hebben geen belang bij een laag verzuim, verzuim is immers hun werk. Gewoon & Betrokken Arbodienst draait dit juist om. Onze inzet leidt tot meetbaar rendement, voor zowel medewerkers als de organisatie waarvoor zij werkzaam zijn. Met de juiste aanpak kan het negatieve effect van arbeidsverzuim structureel omlaag. In iedere branche en in elke organisatie. Zo zijn we uw partner in integraal gezondheidsmanagement. Met advies en ondersteuning bij alle aspecten rondom gezondheid en verzuim in uw organisatie.’


RECENSIES

“Bij Branderij Joost draait alles om onze traditioneel gebrande koffie en vers gebrande nootjes. Maar dat kan alleen met gezonde werknemers. Er moest daarom gewerkt worden aan een goed personeelsbeleid en zo kwamen we terecht bij Kooiman HR. Bert hielp ons met onze HR-vraagstukken, verzuimbegeleiding én trainingen in het kader van de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Hij is een echte vakidioot, zeer flexibel, laat nooit lang op zich wachten en dacht continu mee in de context van onze onderneming. We hebben dan ook veel vertrouwen in de oplossingen die nu worden aangebracht.”

Harald Weitering, Directeur
Branderij Joost BV

“Wij zijn expert in het aanbieden van groene oplossingen, Kooiman HR is expert in het aanbieden van HR-oplossingen. Met een fijne samenwerking tot gevolg. Bert is een vakkundig HR-specialist doortastend en vraagbaak voor onze HR-(arbeidsrechtelijke)vraagstukken. Ook op het gebied van wet en regelgeving kunnen we altijd bij hem terecht. Hij denkt uitstekend mee over onze uitdagingen en wij hebben vertrouwen in de aangedragen oplossingen en adviezen.”

Myra Waegemakers, Hoofd Personeelszaken
Van der Tol Groep BV

“We zochten ondersteuning bij het vormgeven van het HR-beleid binnen de Nationale Bomenbank Groep. Op zowel strategisch als operationeel niveau. Bert hielp ons hierbij uitstekend, ook met trainingen in het kader van de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers en verzuimbegeleiding. Bert is allround HR-specialist, professioneel en flexibel. Hij biedt echt maatwerk en denkt uitstekend mee met onze wensen en uitdagingen. Daar kunnen we mee vooruit!”

Pieter-Jan de Winter, Directeur eigenaar
Nationale Bomenbank Groep BV

WIJ WERKEN VOOR

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang